Mrak korak | klub interaktivnog plesa | exergaming | iDANCE Multiplayer | Zagreb

 
Mrak korak - klub interaktivnog plesa
Maksimirska 15/I
Zagreb
tel 1: +385 1 7898 441
tel 2: +385 91 2548 558
tel 3: +385 1 7897 440
Klub interaktivnog plesa "Mrak korak" prvi je hrvatski klub za djecu koji uz pomoć računalnog sustava iDANCE Multiplayer potiče djecu na fizičku aktivnost s nizom pozitivnih učinaka. Interaktivni ples u Norveškoj ima službeni status sporta, a ujedno je i jedina računalna igra u svijetu sa sportskim statusom. Klub "Mrak korak" nudi djeci novi smjer fitnessa i natjecanja u skladu sa svjetskim trendovima exergaminga, a sve to na djeci blizak, zabavan i poticajan način.
...
sport za djecu
Sportsko-plesna rekreacija za djecu sada je dostupna i u Hrvatskoj!
iDANCE Multiplayer potiče aktivnost djece kroz interaktivnu računalnu igru. Exergaming omogućava vježbanje koje postaje vrhunska zabava i natjecanje.


Povijest iDANCE-a kroz Machine Dance

Machine Dance, kojega smo u slobodnom prijevodu nazvali interaktivnim plesom, vuče svoje korijene iz Japana, gdje je tvrtka Konami 1998. godine predstavila svoj prvi "Dance Dance Revolution" igraći automat. Takvi automati svoje su mjesto pronašli u tzv. arkadnim zabavnim centrima širom Japana, Sjedinjenih Američkih Država i određenog broja europskih zemalja, a koriste se po principu ubacivanja kovanica.