Nogometni centar Stenjevec | mali nogomet | Zagreb | škola nogometa | umjetna trava | Edelgrass Turf

 
Nogometni centar Stenjevec
Hrvatskih branitelja 10
Zagreb
tel 1: +385 1 3440 738
tel 2: +385 98 9508 528
tel 3: +385 98 345 429
Najveći nogometni centar u zapadnom dijelu Zagreba - Nogometni centar Stenjevec.

NC Stenjevec nalazi se na površini od 2000 četvornih metara u srcu poslovne zone zapad u Zagrebu (kod stare Samoborske iza Stenjevačke crkve prema Zagrebačkoj aveniji), gdje vas očekuju potpuno opremljeni malonogometni tereni izgrađeni po najstrožim i najsuvremenijim standardima. Mali nogomet se igra u najsuvremenijoj zračnoj dvorani koju je talijanska kompanija Poletti projektirala da održava točno određenu vlagu i temperature te uvjete idealne za nogometnu igru.

Trava
Edelgrass Turf - Heracles - trava koju proizvodi ova nizozemska kompanija trenutno spada među dvije najcijenjenije i najsigurnije umjetne trave (turf) na svijetu. Licencirana po FIFA certifikatu, a kao službena trava nalazi na stadionima kao što su Ajax Arena, trava na kojoj se igra Africa Nations Cup itd.
...
mali nogomet-futsal
Mali nogomet se igra u najsuvremenijoj zračnoj dvorani koju je talijanska kompanija Poletti projektirala da održava točno određenu vlagu i temperature te uvjete idealne za nogometnu igru (dvostruki destratifikatori, dvostruke stijenke, drenaža, regulacija temperature, mjerenje vlage). Ne sumnjamo da ćete se igrajući mali nogomet kod nas osjećati sjajno i uživati sa svojim prijateljima i kolegama. U proljeće i ljeto igra se vani također na travnatoj podlozi, na igralištima omeđenim visokom ogradom i reflektorima.

Škola nogometa
U sklopu našeg centra djeluje Nogometna škola NC Stenjevec koja zapošljava dva stručna nogometna trenera i koja prima sve uzraste do prvog razreda srednje škole.

Za sve informacije vezane uz školu nogometa molimo zovite na broj 098 950 85 28 (g. Ivan Juraj).

Sva djeca koja pohađaju nogometnu školu osim nogometnog znanja dobivaju i druge pogodnosti (sportska oprema, odlazak na nogometne kampove, razne sportske događaje itd.)