Plesna škola SPIN | Zagreb

  • Plesna škola SPIN

 
Plesni klub SPIN
Radnička 43
Zagreb
tel 1: 098 130 4050
Plesna škola Spin je mlada zagrebačka škola društvenih plesova koja se postavljanjem izuzetno visokih standarda plesne edukacije, uspješno nametnula kao jedna od najpropulzivnijih plesnih škola u gradu Zagrebu, stvarajući redom najbolje natjecateljske i rekreativne plesne parove na lokalnoj i državnoj razini.

Posebnu pažnju oduvijek poklanjamo stalnom održavanju visoke kvalitete u svemu čime se bavimo, a spektakularni uspjeh naših plesača na svjetskoj razini i iznimna reputacija koju je naša škola stekla u posljednjih par godina dokaz su naše posvećenosti ostvarivanju zadanih ciljeva.

Fokus djelovanja Plesne škole Spin je na stvaranju zabavne i opuštene obiteljske atmosfere kako za naše polaznike koji tek ulaze u svijet plesa, tako i za naše napredne rekreativce i ambiciozne članove sportskoplesnog kluba.
U našoj ponudi nalazi se mnoštvo raznih opcija za učenje plesa, a podučavamo gotovo sve aktualne plesne stilove uključujući latinskoameričke, standardne i društvene plesove, salsu i mnoge druge.

...
ples
Plesna škola Spin svim interesentima nudi sljedeće: Početne i napredne tečajeve latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova Rekreativne tečajeve za napredne Pakete plesne poduke za mladence i/ili kumove Privatnu poduku za sve željne potpune pažnje instruktora Početne tečajeve za osnovnoškolce Aktivno bavljenje sportskim plesom na natjecateljskoj razini Organizaciju korporativnih društvenih događanja Show nastupe naših profesionalnih parova i mnogo toga drugoga....
Početni i napredni tečajevi latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova Rekreativni tečajevi za napredne, ...